Workshops & Trainingen

Workshops

Maximaal advies, opleidingen en hulpmiddelen bij de uitvoering van je dagelijkse taken

over wettelijke, kooktechnische en organisatorische thema’s

experts als trainer

overhandiging van certificaat


 Colruyt_Group_logo     |    Solucious maakt deel uit van Colruyt Group

Onze workshops

inschrijven

Workshop gluten- en lactosevrij koken voor Horeca

Koken zonder verhoogde foodcost & complexiteit

inschrijven
Meer info

Workshop HACCP

HACCP-onderhoud in je keuken

Meer info
Meer info

Workshop vetten & oliën

Doordacht aan de slag met oliën en vetten

Meer info
Meer info

Workshop koken voor diabetici

Koken zonder verhoogde foodcost en complexiteit

Meer info
Meer info

Workshop risicoanalyse in de horeca

Snel en efficiënt je risico’s in kaart brengen

Meer info
meer info

Workshop voedingswaarden

Aan de slag met voedingsinformatie

meer info
Meer info

Workshop kauw- en slikproblemen

Koken voor personen met kauw- en slikproblemen

Meer info
Meer info

Workshop vegetarisch koken

Smaakvol koken met én zonder vleesvervangers

Meer info

Klanten vertellen

“Verse en diepvriesproducten, conserven, drankjes … Bij Solucious heb je keuze te over. Het resultaat? Je moet maar met één leverancier aan de slag. Dat betekent: tijdwinst, eenvoudige afhandeling en efficiëntie! De kers op de taart? De opleidingen! Ieder personeelslid mag er naartoe. Zo betrek ik alle medewerkers bij mijn keuken en stel ik ze verantwoordelijk voor hun werk. En ook heel belangrijk: concurrentiële prijzen, maandelijkse promoties en vooral aangename en professionele contacten.”

Lottas Dimitrios

Keukenchef in een rusthuis (Résidence Degrange in Florennes)

“Zoek je een specifiek product? Dan vind je het zeker en vast bij Solucious. Een voorbeeld? Een breed assortiment vegetarische voeding: linzen, kikkererwten, bulgur, … En de kleine verpakkingen zijn ideaal voor onze kleine oogappels! Maar Solucious staat ook voor zinvolle en praktijkgerichte opleidingen. De logica? Oefening baart kunst … Ik nam zelf al deel aan opleidingen over vegetarische voeding, gluten en lactose, allergenen en HACCP-standaarden in de keuken. Een buitenkans voor onze kinderopvang!”

  

Cindy Fourmau

Verantwoordelijke voor de kinderopvang Les Coccinelles in Moeskroen