Groentenbouillon

Geniet van de groentebouillon-actie

Knorr Professional Groentebouillon Pasta is een bouillonpasta voor creatieve en veeleisende chefs.
Deze krachtige glutenvrije bouillonpasta kruidt snel en eenvoudig uw soepen en gerechten. De bouillon is ook geschikt als basis in diverse sauzen. Gewoon twee minuutjes laten sudderen in kokend water en klaar!
Voor vegetariërs en veganisten.

Portobello met Westmalle

INGREDIËNTEN:
Westmallesaus
Water 1 l
Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten 30 g
Knorr Professional Groentebouillon Poeder 10 g
Phase with Natural Butter Flavour 40 g
uien, fijngesneden 200 g
Westmalle bruin 7.50 dl
Brood 80 g
Knorr Primerba Knoflook 10 g
Knorr Primerba Bouquet all'Italiana 15g
mosterd Tierentyn 50 g
luikse siroop 100 g
frambozen azijn 45 ml
balsamico azijn 45 ml
Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux 60g
Gevulde portobello
Phase with Natural Butter Flavour 40 g
uien, fijngesneden 500 g
portobello 350 g
Knorr Primerba Rozemarijn 25 g
Eiwit 150 g
Solo Professional Culinair 60 g
Maizena Blanke Sausbinder 50 g
Broodkruim 70 g
Portobello 10 st

BEREIDING:
Westmallesaus
- Breng water aan de kook en voeg Groentebouillon Poeder en Geconcentreerde Bouillongroenten toe. Zet op een laag vuurtje.
- Verhit de Phase en stoof de ui hierin aan tot deze glazig zijn. Blus af met het Westmalle bier, laat de alcohol verdampen en vul aan met Bouillon om alles terug aan de kook te brengen. Voeg brood toe, breng op smaak met  Knoflook, Bouquet All’ Italiana, mosterd en Luikse Stroop.
- Laat het geheel zachtjes sudderen gedurende een uurtje en verfris met frambozen- en balsamicoazijn. Laat nog even koken en breng op binding met Roux.
- Kruid af met peper en zout.
Gevulde Portobello
- Verhit de Phase, fruit de ui glazig en voeg versneden Portobello toe. Bak het geheel aan. Laat de bereiding afkoelen alvorens in de blender te doen. Mix de Portobello met Knoflook, Rozemarijn, eiwit, Solo Culinair, Maizena en broodkruim tot een mooie massa. Breng op smaak met peper en zout.
- Verwijder de stelen uit de Portobello en schraap de sporen eruit. Vul de Portobell ’s op tot aan de rand en leg ze in een ingevette schaal. Bak de bereiding af in een oven gedurende 15 min op 180°C tot de vulling begint te binden. Laat je de gevulde Portobello‘s 15 min sudderen in de jus van Westmalle.

Commentaar toevoegen
Artikelnummer 35220

Groentebouillon pasta (50L) 1kg


€ 19,061 / Doos
€ 20,205 / Doos
€ 18,871 / Doos vanaf 6 Doos
€ 20,003 / Doos vanaf 6 Doos
€ 18,871 / kg € 20,003 / kg
Verkocht per Doos