Gevulde kalkoen, spruitjes en appel met veenbessen

Belgische klassieker met focus op eenvoud

Ingrediënten

  • Kalkoen gevuld met peer en veenbes van Volys (119929) Belgisch merk
  • Amandelkrokketten (56832)
  • Diepvriesspruiten (115741) Belgisch merk
  • Voorgegaarde en geschilde appelbollen (111747) Belgisch merk
  • Veenbessen (12988) Belgisch merk
  • Fine champagnesaus (54449)


> Bekijk alle producten hieronder

TipMag het wat meer zijn? Ontdek hier een meer verfijnde versie van dit gerecht: parelhoen, pommes dauphines, crème van appel, ...  

Tijd en geld besparen dankzij onze handige tips

Win tijd met dit snel bereid gerecht 

We gebruikten half of volledig afgewerkte ingrediënten. Geen zorgen over het garen van kalkoen of schillen van fruit. Enkel opwarmen, afwerken, samenstellen en dresseren.

Nog meer kant-en-klaar 

In ons eindejaarsaanbod vind je ook bereide appeltjes met veenbessen (19307). Lekker en tijdsbesparend!

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Ontdek ook: