Workshop-event: De grootkeuken van vandaag en morgen

Fijn dat je aanwezig was op één van onze workshop-events ‘Grootkeuken van vandaag en morgen’. We blikken graag met jou terug op deze inspirerende en smaakvolle dag.

Presentatie: jouw bestellingen binnen handbereik

Kooksessie vegetarisch koken

Wat stond er op het programma?

Timing Track: Chef 1 Track: Chef 2
8:30-9:00 Ontvangst
9:00-9:15 Welkom door Solucious
9:15-10:30 Groenten, meer variatie in kleur en SMAAK
Ardo
Pure en spiceoils
Verstegen
Vegetarisch koken
Dr Oetker
Hoe beperk je de waste voor én na de maaltijd
Eddy Van Vaerenbergh & Lantmännen Unibake
10:30-11:00 Pauze
11:00-12:30 Keukensessie
Ardo, Verstegen, Dr Oetker, Lantmännen Unibake
Voedingswaarden
AM Norman
12:30-13:15 Lunch door Ardo, Verstegen, Dr. Oetker, Lantmännen Unibake & Networking
13:15-14:45 Kauw- en slikproblemen
Solina (60’) + Unilever (30’)
Allergenenmanagement
AM Norman
14:45-15:15 Pauze
15:15-16:15 Jouw bestellingen binnen handbereik
Solucious
Perfecte keukenhygiëne (HACCP principes)
Innovis Dipp & AM Norman

Meer weten over onze workshops? Mail salessupport@solucious.be.

Of vraag ernaar bij je account manager !