SO cadeau

Werkwijze

Hoe registreer ik me voor SO cadeau?

Als Solucious-klant spaar je automatisch punten na registratie op onze spaaractiewebsite, telkens je deelnemende artikels aankoopt.

Optie 1: Ik was al Solucious-klant op 1 november

Ga naar https://socadeau.solucious.be/login en klik op "Wachtwoord (her)instellen". Gebruik zeker je e-mailadres waarmee je de Solucious-emails ontvangt.

Let op: Gebruik niet de login-gegevens van de Solucious-website. Dit is niet hetzelfde voor de spaaractiewebsite

Werkt dit niet? Per klantnummer kan er zich één persoon inschrijven. Vraag aan je collega of die zich al geregistreerd heeft en gebruik zijn gegevens.


Optie 2: klant geworden na 1 november 2023

Log je in en ga naar de landingspagina van SO cadeau "https://www.solucious.be/nl/socadeau" en klik op "ik registreer"


Waarom deze spaaractie?

Solucious bestaat 10 jaar. Om deze verjaardag te vieren, belonen we jou graag als trouwe klant.

Hoe werkt SO cadeau?

In het reglement op de spaaractiewebsite https://socadeau.solucious.be kan je nalezen hoe je aan SO cadeau deelneemt, hoe je je punten besteedt en hoe je jouw geschenk bestelt.

Hoe spaar ik punten?

Sparen gaat automatisch telkens wanneer je de minimum afname van deelnemende artikels aankoopt op onze bestelwebsite. Je ontvangt automatisch de puntenwaarde van deze artikels na de levering.

Je kan punten sparen en je gespaarde punten omzetten in geschenken van zodra je geregistreerd bent op de spaaractiewebsite.

Hoe lang loopt SO cadeau?

De SO cadeau spaaractie loopt van 01/11/2023 tot en met 31/01/2024 en is geldig op leveringen in deze periode. Je kan je punten omruilen tot 10/03/2024.

Wat is het doel van SO cadeau?

Bij het aankopen van de deelnemende producten, krijg je punten. Met deze punten spaar je voor aantrekkelijke geschenken.
Je vindt alle geschenken op de geschenkenpagina van de spaaractiewebsite https://socadeau.solucious.be

Waar vind ik een overzicht van de deelnemende producten?

Op de bestelwebsite www.solucious.be vind je de deelnemende producten gemakkelijk terug door op het trefwoord ‘SO cadeau’ te zoeken. Zo lees je ook snel de puntenwaarde en de minimum afname per product na op onze website. Alle deelnemende producten zijn herkenbaar door deze icoontjes:

      
Op artikelniveau zie je dan bijvoorbeeld SO cadeau: 3 - per 12 flessen.

Hoe weet ik dat ik punten heb verdiend? En waar vind ik mijn puntentotaal?

Je vindt het gedetailleerde overzicht op je persoonlijke puntenpagina. Je punten worden 2-wekelijks in het systeem opgeladen. Als je een geschenk bestelt, wordt je puntentotaal automatisch bijgewerkt.

Voor wie is deze actie bestemd?

Grootkeukens, grossiers, traiteurs, slagers, broodjeszaken en horecazaken die web-klant zijn of worden van Solucious kunnen deelnemen aan deze spaaractie. Deze actie is niet geldig voor contractcateraars.

Waar kan ik terecht met mijn vragen over SO cadeau?

Je kan je vragen of opmerkingen doorgeven via het contactformulier dat je terugvindt op de Contactpagina https://socadeau.solucious.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Wat gebeurt er met mijn punten die nog over zijn na 10 maart 2024?

Een eventueel resterend puntensaldo vervalt na 10 maart 2024. Solucious schenkt het totaal van resterende punten van alle klanten samen aan een goed doel na afloop van de Spaaractie.

Geschenken

Wanneer kan ik mijn punten inruilen voor een geschenk?

Dat kan doorlopend van bij de start van de spaaractie op 01/11/2023 tot uiterlijk 10/03/2024. Aan jou de keuze om te sparen voor één of meerdere geschenken.
Kies je een geschenk, maar heb je nog punten over? Geen probleem, de resterende punten blijven gewoon staan tot 10/03/2024.

Hoe kan ik mijn punten omruilen voor een geschenk?

Als je interesse hebt in een geschenk, voeg je het toe aan je winkelmandje. Je kunt steeds producten toevoegen of verwijderen. Is je keuze definitief? Bevestig dan je bestelling. Daarna zie je ook hoe veel punten je nog over hebt. Punten bijkopen kan niet.

Waar en wanneer wordt mijn geschenk geleverd?

Alle geschenken worden geleverd op het door jou opgegeven adres binnen de 6 weken na het plaatsen van de bestelling.

Hoe zit het met mijn inkomstenbelastingen?

Geschenken vanaf 250 euro (jaarlijks totaal) worden beschouwd als inkomsten. Als de geschenken een hogere waarde hebben, ontvangt de begunstigde ontvanger een fiscale fiche 281.50 die hij als inkomsten dient in te vullen op zijn aangifte voor zijn vennootschapsbelasting

Wat moet ik doen als ik van mijn werkgever geen geschenken mag aanvaarden?

Na afloop van de Spaaractie schenken wij alle resterende punten aan een goed doel. We bieden de klanten die geen geschenken mogen aanvaarden de mogelijkheid om hun punten te schenken aan hetzelfde goed doel.