Tips en trends

Lees meer

Bederf je kamp niet: SOS voedselveiligheid!

Ben je lid van een kookploeg? Dan stil jij de honger van rammelende maagjes. Maar je draagt ook heel wat verantwoordelijkheid. Respecteer de regels voor voedsel­veiligheid en garandeer een zorgeloos kamp voor iedereen.

Lees meer
Lees meer

Wat schaft de zomerpot? Seizoensproducten natuurlijk!

De zomer is in het land. Kriebelt het om aan de slag te gaan met groenten en fruit uit dit zonnige seizoen? Laat je dan inspireren door de Solucious-koks en serveer straks verrassend lekkere combinaties.

Lees meer
Lees meer

Hittegolf? Hou het hoofd koel!

Zomerdagen zijn zalig. Want dan genieten we optimaal van de zonnestralen. Maar wat als het té warm wordt? Dan snakt ons lichaam naar afkoeling. Zeker kinderen en sen­ioren verdienen tijdens een hittegolf extra aandacht. Met onze coole tips hou jij hen in topvorm.

Lees meer
Lees meer

Aandacht voor duurzame koffieteelt

Al onze duurzame koffies krijgen een duurzaamheidslabel. Een koffieteelt die het milieu respecteert en de levensstandaard van de koffieboeren verhoogt, dat is waar we naar zoeken als we koffiebonen aankopen.

Lees meer
Lees meer

Gedreven door vakmanschap

Omdat we onze koffie zelf branden, kunnen we het productieproces perfect sturen en de kwaliteit controleren. In 2017 vierden we trouwens het 80-jarige bestaan van onze koffiebranderij. 80 jaar expertise en vakmanschap... dat kan tellen!

Lees meer
Lees meer

Van boon tot koffie

De traditie om zo veel mogelijk zelf te doen, met als voornaamste achterliggende gedachte: ‘wat we zelf doen, doen we beter’. De productie van koffie in eigen handen houden, heeft heel wat voordelen. Zowel voor ons als voor de consument. 

Lees meer
Ontdek alle tips

Klopt de rekening in jouw horecazaak?

Het is de kunst om als chef de balans te vinden tussen kookpot en rekenmachine. Onze experts geven je 5 tips om jouw foodcost zo laag mogelijk te houden.

Ontdek alle tips
Lees meer

Personeelsfeest organiseren? Dat doe je zó!

Een feestje organiseren is niet altijd een feest. Want er komt heel wat bij kijken. Met
deze tips hou je het hoofd koel en steek je een geslaagd event in elkaar!

Lees meer