Workshop-event: De grootkeuken van vandaag en morgen

Diverse thema’s gebundeld op één dag


       Experimenteer tijdens interactieve kookworkshops

       Doe inspiratie op rond voedingsprofielen en andere thema's

       Leg contacten met sectorgenoten en onze leveranciers


Sta je in voor de zorg van kwetsbare personen of ben je werkzaam in de ouderenzorg? Dan weet je als geen ander dat kwaliteitsvolle en gevarieerde voeding de patiënten en gasten in de zorgsector positief beïnvloedt. Tegelijk betekent dit een grote uitdaging voor grootkeukens.

 

De noden van jouw patiënten en gasten evolueren. Hoe voldoe je aan alle wettelijke eisen en verwachtingen van je klanten of gasten? Waar vind je hierover informatie? Hoe hou je je foodcost onder controle?

Antwoorden op deze en nog vele andere vragen krijg je tijdens onze inspirerende workshop-events.

 

Op ons workshop-event ga je onder professionele begeleiding van experten actief aan de slag met een aantal eenvoudige technieken en hulpmiddelen. Tijdens deze interactieve kookworkshops experimenteer je met speciale voedingsproducten en ontvang je tal van handige tips. De opgedane kennis kan je onmiddellijk omzetten in de praktijk.

Verkies je eerder om die dag meer kennis en vernieuwende inzichten rond voedingsprofielen of ander herkenbare thema’s te verzamelen? Dan sluiten onze informatieve sessies hier perfect bij aan.

Aan jou de keuze om naar eigen noden en behoeften je programma die dag samen te stellen.

 

Wees echter snel. De plaatsen zijn beperkt.

 

Voor wie: Social

 

      Wanneer:     02/03/2020 (NL) VOLZET

      Waar:           Colruyt Group Academy Melle

Programma: 2 maart - Melle

Timing Track: Chef 1 Track: Chef 2
8:30-9:00 Ontvangst
9:00-9:15 Welkom door Solucious
9:15-10:30 Groenten, meer variatie in kleur en SMAAK
Ardo
Pure en spiceoils
Verstegen
Vegetarisch koken
Dr Oetker
Hoe beperk je de waste voor én na de maaltijd
Eddy Van Vaerenbergh & Lantmännen Unibake
10:30-11:00 Pauze
11:00-12:30 Keukensessie
Ardo, Verstegen, Dr Oetker, Lantmännen Unibake
Voedingswaarden
AM Norman
12:30-13:15 Lunch door Ardo, Verstegen, Dr. Oetker, Lantmännen Unibake & Networking
13:15-14:45 Kauw- en slikproblemen
Solina (60’) + Unilever (30’)
Allergenenmanagement
AM Norman
14:45-15:15 Pauze
15:15-16:15 Jouw bestellingen binnen handbereik
Solucious
Perfecte keukenhygiëne (HACCP principes)
Innovis Dipp & AM Norman