1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Patiss., dessert, viennois./
  4. Taarten/
  5. Taarten - Lang/
  6. Peer en caramel bavarois 700g
Peer en caramel bavarois 700g

Peer en caramel bavarois 700g

Merk: Patisserie du chef
Artikelnummer: 48489
Volledige verpakking: Karton v. 6 st


Subtiel peren- en karamelbavarois met een in Poire Williams gepuncheerde biscuit. De stangen peer-karamel bavarois die tot het assortiment VRUCHTEN van La Pâtisserie du Chef® behoren, zijn klaar om te serveren. Allergenen: gluten, eieren, melk

Technische fiche NL:

Download - 17 Juni 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

Assortiment La Pâtisserie du Chef

Kant-en-klare patisserie, klaar om te serveren of zelf nog te personaliseren. 

Met La Pâtisserie du Chef® schotel je je klanten moeiteloos een heerlijk dessert voor. Je werkt niet alleen vlotter, je wint ook tijd en profiteert van meer marge. Met de diepgevroren patisseriestangen heb je altijd een oplossing voorhanden, die je op elk moment van de dag kan inzetten.


Foodcost-tips:

  • Versnij diepgevroren & vooraf. Zo verlies je geen tijd op het moment van de waarheid. En hoef je je ‘dessert van de chef’ enkel nog wat te decoreren. 
  • Zoek je naar de beste vorm zonder verlies? Denk in rechte lijnen, diagonalen, drie- en vierhoeken. 


Op zoek naar meer inspiratie, handige snijtechnieken en foodcost-tips?

Download de inspiratiefolder
van La Pâtisserie du Chef®

Op zoek naar het volledige assortiment van La Pâtisserie du Chef? Klik dan hier

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet