The Huggy's Bar

Hamburgerketen The Huggy’s Bar had nood aan een efficiënte en betrouwbare groothandel voor horeca. CEO Thomas Mémurlin is blij die gevonden te hebben in Solucious.
Jong, flexibel en efficïent: dit is Huggy's

Houd je van smakelijke, pittige, krakend verse hamburgers? Dan ken je deze sympathieke hamburgerketen in Brussel en Wallonië ongetwijfeld. In 11 restaurants presenteert The Huggy’s Bar een gevarieerde kaart met niet minder dan 42 verschillende burgers en 8 bieren van het huis. Hun medewerkers zijn jong, ambitieus en dynamisch. Die vibes matchen perfect met die van Solucious.

 

Hoe The Huggy’s Bar bij Solucious terechtkwam? Het moederbedrijf zocht een professionele speler op de horecamarkt die zich flexibel kon opstellen. Solucious voldoet aan die verwachtingen.

“De betrouwbare, eersteklas service en het zeer grote assortiment aan competitieve prijzen maakte de keuze voor Solucious vanzelfsprekend.” 

Thomas Mémurlin
CEO The Huggy's Bar

Makkelijk online bestellen

Via de Solucious-website bestellen de aankopers van The Huggy’s Bar in enkele klikken wat ze nodig hebben. Ideaal, want ook in hun business is er geen tijd te verliezen.

“Sinds we met Solucious werken, merken we een aanzienlijke tijdsbesparing op. De website geeft ons vlot en snel een overzicht van de producten, prijzen, productfiches, enzovoorts. Al die informatie komt van pas voor de producten die we al kennen en gebruiken maar ook om nieuwe zaken of alternatieven te vinden.

Ontdek zelf het gemak en de tijdsbesparing van vlot online bestellen. Registreer je vandaag nog!

The Huggy’s Bar apprecieert naast die vlotte online werkwijze vooral de grootte van het aanbod en de korte levertermijnen door de uitgebreide voorraad.

“We zijn trouwens ook zeer te spreken over onze accountmanager Marc. Hij is altijd vlot bereikbaar, schiet snel in actie voor ons en denkt graag met ons mee. Dat is voor mij een bewijs van professionaliteit.

Onze accountmanagers staan voor je klaar. Neem contact op met Solucious.


Huismerk = favoriet

Natuurlijk waakt het moederbedrijf The Huggy’s Bar over de kwaliteit van de producten en monitort het graag de kosten en opbrengsten per vestiging. Dat is vanzelfsprekend perfect mogelijk bij Solucious. Als nationale speler levert Solucious in heel België aan dezelfde voordelige prijzen. Het oog van de aankopers valt in het aanbod trouwens vaak op de huismerken van Solucious.

“Ik vind die producten doorgaans erg interessant omwille van de mooie prijs-kwaliteitverhouding. Het is voor ons simpelweg een slimme keuze.”

Unieke services van groothandel Solucious

Makkelijk online bestellen Huismerken met mooie prijs-kwaliteitsverhouding Connectiviteit

Meer weten? 

Contacteer je accountmanager  

Of ontdek de unieke services van Solucious

Spannende plannen

Welke dromen The Huggy’s Bar nog koestert?

“Ik hoop dat Solucious blijft onderhandelen voor de beste prijzen voor ons. Ik besef dat dit in de huidige context niet eenvoudig is. Toch heb ik er alle vertrouwen in. Verder willen we in de toekomst graag een handige integratie van Solucious in onze eigen bestelapp. Dat zou nog meer tijdsbesparing opleveren.”

Solucious doet er natuurlijk alles aan om die dromen waar te maken! Lees hier hoe we dit doen bij Bavet.