Foodcost-tips: 
- Groenten worden steeds belangrijker op het bord. Dit geeft een enorm voordeel voor je foodcost. Besteed daarom extra aandacht aan je groentebereidingen.
 
- Werk dit gerecht af met feta, maar ook met kleine mozzarellabolletjes. Verwarm het geheel eventueel nog even onder de grill.
 
- Combineer verse groenten met diepvriesgroenten. Zo houd je je foodcost nog beter onder controle. Gaar je diepvriesgroenten apart of voeg ze pas later toe aan je ovenschotel.
 
- Serveer lauw, koud, of warm.
 
 
 
        
                     
    
                        Ingrediënten voor 1 kilogram:
Traybake:
- 134 g jonge wortelen met loof
 
- 
134 g wortel purper
 
- 
134 g pastinaak los
 
- 
134 g bietjes chioggia
 
- 
134 g gele rapen
 
- 
134 g aardappel charlotte primeur
 
- 
54 g olijfolie extra bio 
 
- 
1 g peper wit gemalen (muntok) Isfi
 
- 
2 g grof zout atlantische zee Marsel
 
- 
11 g knoflook 
 
- 
5 g rozemarijn
 
 
Afwerking:
- 
108 g kaas griekse feta kolios
 
- 
13 g pot kruidenmix medina
 
Allergenen: melk, selderij