Wrap met gerookte zalm

Hoofdgerecht - 1 kilogram

samen met

Ingrediënten:

  • 1 kg warm gerookte zalmfilet
  • 1 kg mascarponekaas 
  • 20 g Verstegen gevriesdroogd saladekruiden
  • 35g peper zwart Lampong gestampt
  • Wraps 

 

Bereidingswijze: lees verder hieronder

Foodcost-tips van vriesgedroogde kruiden

  1. 1 gram vriesgedroogde saladekruiden komt overeen met ca. 15 gram plukverse saladekruiden.
  2. Vriesgedroogde kruiden zijn kant-en-klaar voor gebruik en kunnen zonder wassen en snijden
  3. Behouden hun volle natuurlijke aroma, structuur en plukverse kleur.   

Bekijke alle gevriesdroogde kruiden van Verstegen.

Bereidingswijze

  • De wraps openleggen en bestrijken met een laagje mascarponekaas.
  • Licht bestrooien met de zwarte peper.
  • De gerookte zalm verdelen over de kaas.
  • Het geheel licht overstrooien met de Verstegen gevriesdroogde saladekruiden
  • De wraps oprollen en doorsnijden met een scherp mes

Ontdek nog meer recepten samen met  samen met Verstegen

TOURNEDOS VAN ZEETONG     CREME van tomaat met asperges