10 personen 6,12 €/pers.
70 g citroentijm (115414) |
47 g mosterd Dijon (30420) |
93 g peterselie krul bot (29654) |
5 g keukenzout zeer fijn (36240) |
4 g knoflook (29809) |
1 g wit gemalen peper (36173) |
200 g panko (109885) | 93 g plattelandsboter bio (114009) |
Pimp je persillade door er noten onder te malen. Of geef er een mediterrane toets aan door er een soeplepel ras el hanout (105732) onder te mengen..
Gebruik je peterseliestelen door ze fijn te hakken. Lagere waste, lagere foodcost.
750 g kabeljauwhaasje MSC (140-160g) Culino (110601) | |
100 ml bakken braden vloeibaar (21724) | 600 g aardappelen (29910) |
100 g plattelandsboter bio (114009) | 10 g wit gemalen peper (36173) |
300 g wortel mini paars (119738) | 30 g grof zout atlantische zee (36580) |
300 g wortel mini oranje (119739) | 40 g knoflook (29809) |
300 g wortel purper (119764) | 20 g rozemarijn (114568) |
300 g pastinaak (100533) | 100 ml olijfolie extra bio (66145) |
300 g bietjes (119758) | 500 g kruidenpersillade |
300 g mini rapen wit (119736) | 1,2 kg wilde boschampignonsaus |
673 g champignonsaus (31567) | 67 g beukenzwam bruin (119742) |
13 g bakken braden vloeibaar (21724) | 67 g verse zure room 30% (39140) |
168 g champignon schijfjes (57711) | 7 g dragon (114529) |
101 g akkerzwam (119740) | 1 g wit gemalen peper (36173) |
67 g Shi-take mini (119753) | 1 g keukenzout zeer fijn (36240) |
Geef de saus nog meerkarakter door er blokjesgerookt spek aan toe tevoegen. Werk af meteen scheutje cognac.
Wilde champignons zijn een fantastisch seizoensproduct. Ze doen echterje foodcost enorm stijgen. De oplossing van een gecontroleerde foodcostligt in het maken van de juiste combinatie wilde, gekweekte en diepvrieschampignons.