chaudfontaine

Ontdek Chaudfontaine

Wist je dat...

respect voor de natuur

respect voor de natuur centraal staat bij Chaudfontaine? Doorheen de hele productieketen wordt natuur hoog in het vaandel gedragen: vanaf de bron van het water tot de manier waarop men in de fabriek flessen maakt.

meest ecologische water van België

… het één van de ambities is van Chaudfontaine om het meest ecologische water van België te worden? Een actie die hiervoor ondernomen is, is het gebruik van 100% groene stroom om zo de ecologische voetafdruk van de bottelarij te neutraliseren.

volledig circulaire verpakkingen

…Chaudfontaine één van de eerste Belgische watermerken is die volledig circulaire verpakkingen gebruikt? Sinds dit jaar zijn alle flessen gemaakt uit 100% rPET (gerecycleerd plastic).

Ontdek nu de Chaudfontaine Fusion & Sensation smaken

CHDF FUSION LIGHT SPARKLING    CHDF FUSION STILL

Chaudfontaine Fusion licht bruisend en niet bruisend

Aan het natuurlijk mineraalwater van Chaudfontaine heeft men natuurlijke aroma’s toegevoegd om je te laten genieten van unieke, verfrissende en vooral lekkere smaken, zonder suiker en zonder calorieën. Chaudfontaine Fusion heeft zowel een licht bruisende als een niet bruisende variant, elk met zijn eigen smaken.

CHDF SENSATION

Chaudfontaine Sensation

Aan het licht bruisend water van Chaudfontaine heeft men enkele druppels natuurlijk fruitsap toegevoegd om je een heerlijke sappige sensatie te bezorgen. Chaudfontaine Sensation is beschikbaar in 3 verrassende smaken: Bramen-Limoen, Abrikoos-Vlierbloesem en Citroen-Citroengras.
Producten ophalen...
Producten ophalen...

Het Chaudfontaine assortiment bevat niet enkel plastic flessen, maar ook glazen statiegeldflessen.

Wanneer je deze lege glazen flessen inlevert, worden deze tot 50 keer opnieuw gebruikt.