Onze acties om onze betrouwbaarheid te verhogen

Beste klant

 

We kijken met z’n allen uit naar een nieuwe realiteit na de pandemie. Die overgang verloopt soms moeizaam, ook bij ons.

De economie herstelt zich op mondiaal vlak, dat is zeker positief. Dit herstel heeft een keerzijde die ook bij ons duidelijk voelbaar is.

Dit betreuren we, maar tegelijk zet het ons aan om extra actie te ondernemen.

Allereerst willen we - ook nu - transparant communiceren. We geven je inzicht in de impact van de actuele marktevoluties in foodservice en informeren je over onze acties om onze betrouwbaarheid te verhogen.

 

Beschikbaarheid van producten

Door de verstoring van de wereldwijde logistieke ketting zijn sommige producten tijdelijk niet in voorraad. We verwachten dat deze situatie nog enkele maanden duurt. We verhoogden zoveel mogelijk onze eigen voorraad om zo een buffer te vormen voor stockbreuken bij onze leveranciers.  Zo kan jij zoveel mogelijk producten uit voorraad bestellen.

Snel weten of een product op stock is? Dit check je makkelijk op onze website, bij het bestellen zie je meteen online onze voorraad.

 

Kwaliteit van onze leveringen

Ook bij ons is de vraag sterk toegenomen de laatste maanden. Dat gaat gepaard met een aantal groeipijnen, waardoor je mogelijk niet dezelfde betrouwbaarheid ondervindt als gewoonlijk. Daarom nemen we een aantal acties om dit opnieuw op niveau te brengen.

-        We zetten fors in op het vinden en opleiden van nieuwe magazijniers en bezorgers.   

-        We zetten de komende tijd extra in op kwaliteitscontrole.  

-        Daarnaast namen we de beslissing om ons te focussen op onze bestaande klanten. Tijdelijk nemen we daarom geen nieuwe klanten aan.

We begrijpen dat de wisselende kwaliteit van onze leveringen ook impact kan hebben op jouw werking. Wij zorgen ervoor dat we binnenkort opnieuw je betrouwbare foodservicepartner zijn, daar kan je op rekenen.

Heb je ondertussen nog feedback of vragen? Geef deze dan zeker door aan je accountmanager of onze klantendienst.

We danken je voor je vertrouwen in deze uitdagende tijden.

 

Met vriendelijke groeten

Gerrit Geens

Head of Sales