Cocktail & mocktail: Jingle Bell(s)ini

 1 persoon      Aperitief

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 5 cl Vylmer ‘apéritif de provence’ rosé (113614)
  • 15 cl cava Brut Rosé Mas Pere (47927)
  • 3 cl perziksiroop (120253)
  • ½ perzik in blokjes (12920)
  • 1 takje verse rozemarijn (115427)
  • IJsblokken (110195)


Alcoholvrije variant

  • Vervang de cava Mas Pere door Vintense fines bulles rosé 0% (91818).
  • Combineer met de alcoholvrije gin Ceder’s Crisp (121342) in plaats van Vylmer rosé.

 

Mag het wat chiquer?

  • Gebruik dan champagne in plaats van cava. Bijvoorbeeld Ruinart Brut Rosé (123098).

Allergenen: sulfiet
Bereidingswijze: lees verder hieronder


Bereidingswijze

  • Vul een cocktailglas met de siroop, Vylmer, stukjes perzik, enkele ijsblokken en een takje rozemarijn.
  • Roer met een cocktaillepel hevig door het ijs zodat de verschillende smaken vrijkomen.
  • Werk af met de cava.

Ontdek ook: