We bestaan 10 jaar en dat vieren we graag met jou op onze stand

Mede mogelijk gemaakt door onze partnersBoursin® Professionnel, de creatieve culinaire partner

Al meer dan 35 jaar brengt Bel Foodservice porties en culinaire oplossingen op de markt in Horeca en de catering sector via positieve en iconische merken - Maredsous®, La Vache Qui Rit®, Boursin®, Babybel®, Kiri® en Nurishh®. 

Ontdek hier het Boursin® Professionnel assortiment, jouw culinaire partner om je menu te verrijken dankzij de unieke intense smaak van knoflook en fijne kruiden. Laat je op  Horeca Expo inspireren door creatieve, toegankelijke recepten en ontdek tips om je foodcost onder controle te houden!Verwen je gasten met heerlijke plantaardige gerechten

Welkom in een nieuwe wereld van plantaardig voedsel. De ongelooflijk heerlijke GARDEN GOURMET®-lijn, zonder afbreuk te doen aan smaak of textuur, biedt een ruime keuze aan plantaardige producten.

Met GARDEN GOURMET® kan je je gasten heerlijke gerechten aanbieden die gemakkelijk en snel te bereiden zijn , om zo aan ieders verwachtingen te voldoen. Met behulp van hoogwaardige ingrediënten leveren de plantaardige vleesalternatieven in het GARDEN GOURMET-assortiment een sensationele ervaring op die ook nog eens een bron van plantaardige eiwitten en vezels vormen.
Delivering the finest meat

Als Belgisch familiebedrijf is Goodmeat gespecialiseerd in het sourcen, selecteren, importeren en portioneren van kwaliteitsrundvlees uit eigen land en vanuit alle hoeken van de wereld. Ook voor lams-, kalfs- en varkensvlees.  Goodmeat streeft naar jarenlange vertrouwensvolle relaties met leveranciers & klanten in een geest van partnerschap. Samen kiezen ze voor een persoonlijke service. Ontdek de hoogwaardige producten.

  DEGUSTATIE: maandag 20.11 (11:00-13:00)

Ontdek de kruidenaroma’s van Knorr op de Solucious-stand

Welke 17 geconcentreerde kruidenpasta’s doen je tijd, budget en afval besparen en garanderen je gerecht na gerecht een constante smaak en kwaliteit? Knorr Primerba! De aroma’s van vers geoogste kruiden worden volgens een authentiek procedé onttrokken zodat de intense smaak bewaard blijft. (Her)ontdek, proef en test de kruiden op onze stand.

Al jaren zijn we trotse verdeler van het Unilever Food Solutions-assortiment. Van binders en bouillons over sauzen en soepen tot kant-en-klare gerechten. Stuk voor stuk topproducten gemaakt door chefs voor chefs die je passie voor koken en je creativiteit opnieuw alle ruimte geven.
Proef, geniet en vier feest met Vandemoortele op Horeca Expo

Feesthoedje op, want de 3 favoriete merken van foodprofessionals blazen dit jaar kaarsjes uit. Risso® bestaat 65 jaar, Banquet d’Or® 40 jaar en La Pâtisserie du Chef® 30 jaar. Het is zeker de moeite waard  om hun uitgebreid assortiment te bekijken.. Mis het feest niet en breng zeker een bezoekje aan de Solucious-stand tijdens Horeca Expo.

  Op maandag 20 november, tussen 14u30 en 16u30, komen de Vandemoortele chefs bovendien langs voor een exclusief demo-moment. Proef, leer en geniet met ons mee terwijl we samen klinken op dit culinaire jubileumfeest en op de toekomst!


Elvea  Gran Cucina, op maat van chef-koks

Laat je inspireren door de rijke smaak van ELVEA Gran Cucina. Zongerijpte tomaten van consistente kwaliteit, “Cento per Cento Naturale ” zonder toegevoegde suikers en zout. Bovendien volledig vrij van bewaarmiddelen of kunstmatige toevoegingen. Het assortiment bevat hele gepelde tomaten, tomatenblokjes, gezeefde tomaten, dubbel geconcentreerde tomatenpuree en tomatenpulp, in grote verpakkingen op maat van de keuken. Kant-en-klaar of de perfecte basis voor iedere bereiding. De mooiste momenten worden beleefd aan tafel met ELVEA, een onmisbare culinaire partner.
Tork, een toegewijde partner voor alle sectoren

Het merk Tork biedt professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten over de hele wereld, variërend van restaurants en zorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoeken, toiletpapier, zeep, servetten, poetsdoeken, maar ook software voor datagestuurde schoonmaakoplossingen. Door expertise op het gebied van hygiëne, functioneel ontwerp en duurzaamheid is Tork uitgegroeid tot een marktleider die klanten ondersteunt vooruit te denken.

Praktische info voor je bezoek op de Solucious-stand


Vier met ons 10 jaar succes! 

Ontdek de planning voor de demo's

Bekijk waar je gratis kan parkeren

Vraag je registratiecodes aan


Meer info