Bezoek ons op Horecatel 2023

Solucious is opnieuw aanwezig op Horecatel, dé beurs voor horeca en gastronomie in Wallonië.
Kom langs onze Solucious-stand: 1ab2 in Paleis 1!

Snel naar: 

Waar vind je Solucious op Horecatel?

Je bent van harte welkom op onze Solucious-stand 1ab2 in paleis 1
 

  Wallonie Expo, Rue des Deux Provinces 1, 6900 Marche-en-Famenne

  Zondag 12 t.e.m. woensdag 15 maart.

  Zon. - din.: 11u - 19u00. Woe.: 11u - 18u00 

Wanneer is je accountmanager aanwezig?

Is je accountmanager niet aanwezig op de dag van je bezoek? Een collega staat je dan met plezier voor je klaar!

Weet je niet zeker wie je accountmanager is? Klik hier voor een overzicht per regio!


zondag
12/3
maandag
13/3
dinsdag
14/3
woensdag
15/3
Accountmanagers horeca
Charlotte Many x x x x
Freddy Fauconnier x x x x
Kjell Leemans x x x x
Marc Schaus x x x x
Nicolas Orys x x x x
Accountmanagers grootkeukens
Emmanuelle Daniels x x x x
Luc Corijn x x x x
Quentin Busegnies x x x x
Robin Matton
x x x
Key Accountmanagers België
Hans Lambrigts x x

Katty De Wilde x x

Maarten Geerts

x x
Patrick Paternotte x x x x

 Bezoek ons op Horecatel en ontmoet je accountmanager 

ik wil gratis registratiecodes 

Ontdek onze gerechten die we serveren


Benieuwd naar onze cocktail Americano met Chimay? 



Bekijk hier meer over  


Ontdek onze mocktail Spaginroska met alcoholvrije gin en spa lemon-cactus



ONTDEK foodcost-tips  


Geniet van onze koude hapjes met Elite zeevruchtenmix en Gran'Tapas hummus.

 

Ontdek het hier 


Proef onze gemarineerde kippenhaas met couscoussalade



Bekijk hier meer over  


Bekijk de veggie hachis parmentier van The Vegetarian Butcher



ONTDEK het recept  


Lees meer over onze trio van chocoladesmaken met luiks wafeltje


Lees hier meer over 

Bekijk onze slimme digitale oplossingen


De afvalstroom vanuit jouw keuken, hou jij die zorgvuldig bij?

Bij Solucious weten we dat afval weggegooid geld is. Hou die stroom dus nauwkeurig in de gaten. En pas jouw aankoopgedrag of recepten makkelijk aan.

  De digitale afvalweegschaal van Orbisk helpt professionele klanten bij het controleren van hun afvalstroom.

  • Orbisk identificieert automatisch:

-> Type voeding die weggegooid wordt
-> De hoeveelheid afval
-> Om welk uur het afval werd gedeponeerd

  • Je kan:

-> De gegevens bekijken in een online dashboard
-> Duidelijk overzicht om je afvalstroom te beperken

  • Bekijk de digitale afvalweegschaal van Orbisk op onze stand en win een slimme monitor voor 6 maanden




Makkelijk mobiel bestellen met Order Billy

  Klanten hoeven geen app te downloaden, orderBilly is helemaal web-based.

  • Slim gemaakt om zich flexibel aan te passen aan de werking van jouw zaak en perfect te blenden met jouw branding.

-> Billy is een gebruiksvriendelijk en krachtig QR-bestelsysteem voor jouw horecazaak

-> Da’s makkelijk en snel mobiel bestellen aan tafel

  • Benieuwd hoe het in elkaar zit? Ontdek het op onze stand en stel je vragen aan je accountmanager.


Leer Culinoa kennen

De passie van smaak ten dienste van grootkeukens

Culinoa, onderdeel van Colruyt Group, begeleidt en ondersteunt meer dan 100 grootkeukens van zorginstellingen in België.
Ze bieden een compleet dienstenpakket met culinaire expertise voor gepersonaliseerde en kwalitatieve maaltijdzorg. 

Culinoa

  Beheerssoftware
  Menu's en recepten
  Opleidingen
  Advies en opvolging

Ontdek alles op onze stand: vraag meer info aan je accountmanager
Of bezoek culinoa.be.

Hoe haal je meer rendement uit je zaak?


Sous-vide koken verbetert je rendabiliteit. Waar of niet waar?

Waar: Met de juiste kooktechniek bespaar je heel wat tijd en kosten. Zo ook met sous-vide

  Je gerecht bewaart langer

-> Bereid grotere hoeveelheden tegelijk: bespaar in o.a. personeelskosten
-> Werk makkelijk op voorhand werken: garantie op eenzelfde kwaliteit
-> Meer tijd om te portioneren en nauwkeurig te wegen: grote impact op je foodcost

  Hogere kwaliteit: het gaart gelijkmatig, brandt niet aan en je roert het niet ‘kapot
  Minder vochtverlies =sappiger gerecht en hoger eindgewicht
  Gepast voor allerlei gerechten: stoofvlees, parelhoenfilet, groenten, …




Luxeproducten zoals truffelolie verhogen je marge. Waar of niet waar?

Waar: Een luxueus ingrediënt klinkt exclusief op je menu.

  Je kan meer vragen voor je gerecht
  Een gerecht met een tikkeltje meer: dat verkoopt beter
  Controleer de porties. Een kleine afwerking is vaak voldoend

Zet bv. verse frieten met truffelmayonaise op je kaart





Afval, dat hou je toch zorgvuldig bij? Waar of niet waar?

Waar: Weet wat je weggooit. Want afval = weggegooid geld

  Beheer je afvalstroom: pas je aankoopgedrag of recepten aan
  Er bestaan ook digitale oplossingen: een afvalweegschaal die rapporteert
         wat, wanneer en hoe vaak je iets weggooit
  Test de slimme afvalmonitor van Orbisk op onze stand



 


Met een weegschaal weeg je enkel ingrediënten, geen gerechten. Waar of niet waar?

Niet waar: Een weegschaal is een handige manier om porties te controleren.

  Maak een lijst met het totale gewicht van elk afgewerkt gerecht
  Weeg je borden regelmatig voor je het serveert
  Zo vermijd je te volle borden. Controle over je porties = controle over je foodcost


Wat is Horecatel?

• De belangrijkste B2B beurs voor professionals uit de horeca in Franstalig België • Laat je verrassen door de vernieuwende smaken van de gastronomie tijdens de talrijke culinaire demonstraties van de grootste chefs • Je vindt er oplossingen aangepast aan je bedrijfsprofiel • In de gangen vind je producten, uitrusting en professionele diensten aangeboden door meer dan 400 exposanten •

Met dank aan onze partners

orderBilly