Cranberry-Rozemarijn Shrub Mocktail

 1 persoon

tl_files/content_resources/Inspiration/Recepten/cranberry-rozemarijn.jpg

Ingredienten 

25 cc cranberrysap (98478)  1 hand ijsblokjes (110187)
15 cc lycheesap (12027)  1 boston shaker
1 fles Crodino bitter rosso (116560)  1 zeef
1 stuk limoen BIO (115453)  1 longdrink
1 takje rozemarijn (115617)  1 roerstaaf
1 SL cranberrysiroop (47962)

Bereidingswijze

  1. Zeef de lychees. Vang het sap apart op.

  2. Breng het cranberrysap, lycheesap, cranberrysiroop en de ijsblokjes over in je shaker. Schud tot het drankje goed gekoeld is.

  3. Breng het geheel over in je longdrink.

  4. Garneer met een zeste van limoen en een stokje rozemarijn. Roer om.

  5. Plaats een schijfje limoen op de glasrand.

  6. Overgiet tot halverwege met Crodino Rosso.

  7. Maak de mocktail af met 2 rietjes en een roerstaaf.