Gegrilde zalm met quinoa, mango en papajasalade

 10 personen

gegrilde_zalm

Ingredienten 

Vis
10 stuks zalm (110605)
Saus
2 dl mayonaise (30403) 2 eetlepels lookpasta (29186)
1 dl yoghurt (40518)  
Groenten
2 stuks mango (29673)  Zout naar smaak (36240)
2 stuks papaja  20 g kippenbouillonpoeder (102362)
1 stuk avocado (94170)  3 eetlepels olijfolie (66144)
1 Spaanse rode peper  300 g quinoa (17240)
1 ajuin (29806)  10 stuks minisla
1 plantje koriander (29844)  Sap van ½ limoen (93473)
60 g mayonaise (30403)  Rasp van ½ limoenschil (93473)
Peper naar smaak (111119)  

Bereidingswijze

    Vis
  1. Smeer de zalm in met olie.

  2. Kruid met peper en zout.

  3. Gril de zalm.

  4. Groenten
  5. Versnij de mango, papaja en ajuin in brunoise.

  6. Verwijder de pitjes van de rode pepers en snij ze fijn.

  7. Meng alles met de gehakte kruiden, zeste van limoen en limoensap.

  8. Voeg de gekookte quinoa toe.

  9. Blancheer de krop sla en bak aan op een teppanyaki.

  10. Saus
  11. Meng de mayonaise, de look en yoghurt.

  12. Serveer.