Fuze Tea

Ontdek Fuze Tea: Thee. Fruit. Kruiden. Heerlijk.

Fuze Tea: de perfecte fusie van delicate thee-extracten, vruchtensap en exotische kruiden. Deze creëren een iced tea die zo lekker is dat je alles om je heen even vergeet.. Zo kan je zorgeloos genieten van een verfrissend en relaxerend moment.

Fuze Tea: de perfecte fusie van delicate thee-extracten, vruchtensap en exotische kruiden.
Deze creëren een iced tea die zo lekker is dat je alles om je heen even vergeet. Zo geniet je zorgeloos van een verfrissend en relaxerend moment.

Gecertificeerd biologisch

Fuze Tea is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en duurzaam geproduceerd thee-extract.
Bovendien zijn alle smaken te verkrijgen in 100% recycleerbare verpakkingen.

Rainforest Alliance

Al de heerlijke smaakvarianten bevatten tussen de 17 en 19 kcal per 100ml en zijn daarmee caloriearme drankjes. Een caloriearm drankje bevat 20 kcal of minder per 100 ml.

Fuze Tea is verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken:

   Lemon Lemongrass
   Sparkling
   Peach Hibiscus
   Mango Chamomile

Geniet nu van onze promo: 2+1 tray GRATIS

.

Een paar ingrediënten uitgelicht...

Munt

Munt

Munt herken je aan zijn frisse mentholachtige geur. Het kruid is te vinden in verschillende soorten en maten, die net iets anders smaken en geuren. Leuk om mee te combineren!

Hibiscus

Hibiscus

Hibiscus komt van nature voor in de Mediterane gebieden. De bloem kan je zo eten, maar wordt ook vaak verwerkt in kruidenthee en jam.

Kamille

Kamille

Kamille was al bij de oude Egyptenaren een gewaardeerd kruid. Een herkenbaar wit bloemetje, met een geurig geel bolletje.

Citroengras

Citroengras

Citroengras (of sereh) bestaat uit lange stengels die van wit tot groen verlopen. Deze plant uit de grassenfamilie wordt in het Verre Oosten gekweekt en heeft een friszure, citroenachtige smaak.