Onze-Lieve-Vrouwlyceum

Tijdens de zomermaanden huizen er geen scholieren in het internaat van het Onze-Lieve-Vrouwlyceum in Genk, maar vormt het de groene setting voor talloze jeugdkampen. 


Klant worden

Het Onze-Lieve-Vrouwlyceum opent de deuren tijdens het schooljaar én de zomervakantie

Het internaat van het Onze-Lieve-Vrouwlyceum in Genk biedt tijdens het schooljaar een tweede huis aan leerlingen vanaf het vijfde leerjaar van het lager onderwijs tot ze afstuderen in het secundair onderwijs. De groene omgeving zorgt voor rust, concentratie, gezelligheid en privacy.

Tijdens de zomervakantie huizen er geen scholieren in het internaat, maar vormt het de groene setting voor talloze jeugdkampen.

Met meer dan 60 jongeren tijdens het gewone schooljaar en heel wat kampen in de zomermaanden, staat chef-kok Cindy Theunissen af en toe voor hete vuren.

“Omdat onze scholieren in de zomer uitvliegen, staat onze keuken leeg. Sinds enkele jaren trekken we de koksvesten ook in juli en augustus aan voor enkele leuke jeugdkampen. Daardoor hebben we Solucious leren kennen, en daar hebben we nog geen moment spijt van.”

Cindy Theunissen
Chef-kok 

Internaat Onze-Lieve-Vrouwlyceum Genk


Gouden service

Door een taalkamp dat elke zomer neerstrijkt op de site, maakte Cindy kennis met Solucious.

“Tijdens een vakantiekamp moet je je af en toe flexibel opstellen. Nu kan ik makkelijk achteraf bijbestellen of mijn bestelling aanpassen. Vaak zoek ik recepten op en contacteer ik mijn accountmanager voor advies over wat ik dan best in mijn winkelmandje leg. Ook krijg ik alternatieven aangeboden als een product niet in voorraad is. Die service is goud waard. En daarom stapten we ook voor onze gewone werking tijdens het schooljaar over op deze leverancier.” 

Internaat Onze-Lieve-Vrouwlyceum Genk

Op zoek naar oplossingen

Er zijn twee voordelen aan de service verbonden die Cindy absoluut de moeite waard vindt. 

Totaalleverancier

“Solucious is onze totaalleverancier, behalve voor vlees. En toch grijp ik ook vaak voor vlees terug naar het uitgebreide aanbod. Ik denk dan aan BBQ-vlees of budgetvriendelijke acties."

Ontdek zelf het uitgebreid assortiment dat je vlot online kan bestellen. Registreer je vandaag nog!

Internaat Onze-Lieve-Vrouwlyceum Genk

Tijdens het gewone schooljaar kijkt Cindy naar de seizoensgebonden producten.

“Vooral in de zomer is het aanbod fantastisch voor de kinderen. Dan bestel ik vaak ijsjes of ingrediënten voor op de BBQ. Die jongens en meisjes gulzig zien smikkelen, daar doe je het toch voor?”

Persoonlijk contact

“Ik kan makkelijk via de website bestellen, maar als ik last-minute 50 porties friet te weinig heb, dan bel ik Robin, onze accountmanager, en zoeken we samen een oplossing.”

Benieuwd wie de accountmanager in jouw regio is? Ontdek het hier.

Internaat Onze-Lieve-Vrouwlyceum Genk


Unieke services van foodservicebedrijf Solucious

Makkelijk en flexibel online bestellen
Persoonlijk contactpersoon voor advies 
Ruim assortiment

Meer weten? 

Contacteer je accountmanager  

Of ontdek de unieke services van Solucious

Nog meer klantverhalen

betrouwbare horecaleverancier met unieke track-and-trace service


Waarom The Huggy's Bar voor Solucious kiest

  Tijdsbesparing door makkelijk online bestellen
  Huismerken met mooie prijs-kwaliteitsverhouding: controle over je kosten.
  Professionele speler die zich flexibel kan opstellen.

“ De betrouwbare, eersteklas service en het zeer grote assortiment aan competitieve prijzen maakte de keuze voor Solucious vanzelfsprekend. 

Thomas Mémurlin
CEO The Huggy's Bar 


bekijk de case study  

Connecteer jouw bestelsysteem met Solucious

  Zo is de foutenmarge kleiner. 
  Hou je makkelijker controle over je kosten.
 Loopt vooraadbeheer gestroomlijnd en volledig automatisch.

Dankzij onze samenwerking met Solucious en Growzer kunnen we prijzen automatisch aanpassen en in realtime bekijken welke producten we wanneer verkocht hebben en hoeveel die hebben gekost

Jelle Lissens
Food & Beverage Quality Controller bij Bavet


bekijk de case study  Ontdek alle klantverhalen  

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet