Verstegen

De juiste ingrediënten voor de food professional

gebracht door 

Kwaliteit en smaak van het assortiment

De Verstegen producten zijn stuk voor stuk uniek. Alle kruiden en specerijen van bij de oorsprong.

Het fundament van de smaak

Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen.

Kwaliteit bij de oorsprong

Wij zijn trots op onze unieke en duurzame samenwerking met lokale boeren in de landen van de oorsprong. Hier vinden we de beste ingrediënten die de basis vormen voor onze hoge kwaliteit.

Verrassend, inspirerend & innovatie

Voor ons staat de klant centraal en daarom willen we altijd het antwoord geven op de klantbehoeftes van vandaag en morgen. Verstegen wil iedereen voorzien van inspirerende en verrassende innovaties en laten genieten van verantwoord, gezond, maar bovenal lekker eten.

TIJDELIJKE PROMOTIE: krijg een gratis product Pezo constante 2,5kg (36245) bij aankoop van Verstegen kruiden en Specerijen.
Actie geldig voor leveringen van 01/06/'21 t.e.m. 30/06/'21

Actie niet geldig voor aanbestedende instanties en cateraars, niet cumuleerbaar met contractuele bepalingen en offerteprijzen, deze laatste zijn als enige van toepassing.


TIP: Zoek op Verstegen en filter op promotie. Zo zie je snel alle promoproducten.

Kruiden & Specerijen

Tijdens het maalproces komen de etherische oliën vrij, oftewel: de smaakmakers. Bovendien zijn deze gevoelig voor de hitte en het transport. Daarom maalt Verstegen kruiden en specerijen in eigen fabriek in Rotterdam. 

 

Bekijk het assortiment

Peper

Er zijn verschillende kwaliteitsniveaus voor witte peper, deze worden bepaald door de hoeveelheid donkere korrels in het mengsel. 

Zowel de Fruit Peppers als Season Peppers zijn combinaties van speciale peper soorten met bijzondere ingrediënten.

Bekijk het assortiment

Zout

Geïnspireerd door de behoefte aan producten met minder zout, keken we naar de gezondste en langstlevende bevolking ter wereld: de Japanse. Het resultaat? Gomasio,Bekijk het assortiment

Wereldsmaken

Spicemix del Mondo zijn grove mengelingen met originele ingrediënten als lavendel, berkenblad of rooibos. De mixen hebben een laag zoutgehalte, zijn geschikt voor koude en warme bereidingen en zorgen voor een mooi kleurenpallet

Spice Oil is een smaakmaker die niet alleen zorgt vooreen heerlijke smaak, het vervangt ook vetstof door een zuivere olie. Ze bevatten minder zout en geen declarabele allergenen.

Bekijk het assortiment

Toepassing

Sauzen in drie herkenbare lijnen: Classic, Connoisseur en Guilt Free.

Marinades op waterbasis hebben een langere marineertijd, waardoor de kleuren en smaken diep in het product trekken. De marinades zijn uitermate geschikt voor bakken, braden, grillen of om te combineren met jus en zo een heerlijke saus te maken.


Bekijk het assortiment

Aziatische keuken

Kumar’s biedt u een range van curries, bumbu’s en wokpasta’s aan.
Bekijk het assortiment


-

Culinaire inspiratie

Laat je inspireren door deze heerlijk gekruide recepten.

Verstegen vriesgedroogde kruiden
plukvers het hele jaar door.

Foodcost-tips van vriesgedroogde kruiden

  1. 1 gram vriesgedroogde saladekruiden komt overeen met ca. 15 gram plukverse saladekruiden.
  2. Vriesgedroogde kruiden zijn kant-en-klaar voor gebruik en kunnen zonder wassen en snijden
  3. Behouden hun volle natuurlijke aroma, structuur en plukverse kleur.   

Bekijke alle gevriesdroogde kruiden van Verstegen.

Een kijkje in de wereld van Verstegen

Bij Verstegen maken we deze lekkere producten met zo’n 500 getrainde collega’s. Als één grote familie maken we dit mogelijk. Met de kennis en ervaring van deze collega’s bewaken we onze kwaliteit. Dit doen we op verschillende manieren, maar bovenal is belangrijk dat dit duurzaam wordt gedaan.