Bagnat wit met zalm en avocado

 1 persoon      lunch

in samenwerking met

TAGLIATELLE MET PADDENSTOELEN EN SPINAZIE - Alpro


Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 1st Pastridor Bagnat Wit (53293)
  • 50 gr Smeerkaas (125348)
  • 10 gr Veldsla (29869)
  • 35 gr Gerookte zalm (119974)
  • 30 gr Avocado, in plakjes (114092)
  • 1 gr Cress (119770)
  • 1 gr Zeezout (36580)
  • 1 gr Versgemalen zwarte peper (111119)

 

Allergenen: Lactose, eieren, vis, granen
Bereidingswijze: lees verder hieronder
Producten ophalen...

Bereidingswijze

 Snel, lekker en eenvoudig

  • Bak de Pastridor Bagnat Wit zoals aangegeven op de verpakking
  • Snijd de afgebakken Bagnat Wit doormidden
  • Smeer beide kanten in met de smeerkaas
  • Beleg met veldsla en verdeel hier de zalm en de plakjes avocado over
  • Werk af met de Cress, zeezout en versgemalen peper
  • Sluit de Bagnat Wit en serveer