Javanais, crème en crumble van koffie met chocolade-quenelle

Assembleer de halfafgewerkte ingrediënten en dresseer

Ingrediënten

  • Javanais gebak (48493)
  • Chocolademousse quenelle (127556)
    > Luchtige chocolademousse, omhuld met een dun laagje pure chocolade
  • Spongecake chocolade (127977)
  • Koffiecrème
    > Op basis van oploskoffie en crème brûlée of pudding
  • Espressocrumble (126836)
  • Mokkabonen (121691)
  • Atsina cress (119769)


> Bekijk alle producten hieronder

Tijd en geld besparen dankzij onze handige tips

Bespaar geld en tijd

Minder personeel? Kies de slimme producten van La Pâtisserie Du Chef.

  • Ruime keuze: van traditioneel tot exotische smaakcombinaties. Bij de koffie, voor een buffet, als dessert ...
  • Beheer je foodcost: serveer kant-en-klaar of voeg eigen signatuur toe
  • Vermijd waste: ontdooi enkel wat nodig is
  • Diverse formaten: in stangen: bepaal zelf je porties en vorm
    in mini of kleine porties: kies je favoriet en serveer

Vereenvoudig je mise-en-place

Bespaar tijd met de kant-en-klare, verfijnde dessertbasis van Debic Shapes

  • Reeds geportioneerd: geen extra voorbereidingstijd nodig
  • Constante, hoge kwaliteit: zo serveer je gemakkelijk een mooi dessert 
  • Voeg je eigen touch toe: werk simpel af of laat je creatief gaan
  • 3 soorten diepvriesdesserten:  (1) panna cotta ring (127557),
    (2) chocolademousse quenelle, gebruikt in 't recept op deze pagina (127556),
    (3) mascarponebalk zoals in dit recept (127558)

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Ontdek ook: