Javanais, crème en crumble van koffie met chocolade-quenelle

Assembleer de halfafgewerkte ingrediënten en dresseer

Ingrediënten

  • Javanais gebak (48493)
  • Chocolademousse quenelle (127556)
    > Luchtige chocolademousse, omhuld met een dun laagje pure chocolade
  • Spongecake chocolade (127977)
  • Koffiecrème
    > Op basis van oploskoffie en crème brûlée of pudding
  • Espressocrumble (126836)
  • Mokkabonen (121691)
  • Atsina cress (119769)


> Bekijk alle producten hieronder

Tijd en geld besparen dankzij onze handige tips

Bespaar geld en tijd

Minder personeel? Kies de slimme producten van La Pâtisserie Du Chef.

  • Ruime keuze: van traditioneel tot exotische smaakcombinaties. Bij de koffie, voor een buffet, als dessert ...
  • Beheer je foodcost: serveer kant-en-klaar of voeg eigen signatuur toe
  • Vermijd waste: ontdooi enkel wat nodig is
  • Diverse formaten: in stangen: bepaal zelf je porties en vorm
    in mini of kleine porties: kies je favoriet en serveer

Vereenvoudig je mise-en-place

Bespaar tijd met de kant-en-klare, verfijnde dessertbasis van Debic Shapes

  • Reeds geportioneerd: geen extra voorbereidingstijd nodig
  • Constante, hoge kwaliteit: zo serveer je gemakkelijk een mooi dessert 
  • Voeg je eigen touch toe: werk simpel af of laat je creatief gaan
  • 3 soorten diepvriesdesserten:  (1) panna cotta ring (127557),
    (2) chocolademousse quenelle, gebruikt in 't recept op deze pagina (127556),
    (3) mascarponebalk zoals in dit recept (127558)

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Producten ophalen...

Ontdek ook: