Mascarponebalk met ananas en mango

Minder personeel tijdens de feesten? Half-afgewerkte patisserie is een slimme oplossing

Ingrediënten

  • Mascarponebalk (127558)
    > Luchtige reep van mascarponemousse op een dun laagje amandelbiscuit
  • Ananas, fijngesneden en opgerold (125800)
  • Mango, fijngesneden (29673)
  • Ananasaardbei (119755)
  • Coulis van passie en mango (56316)
  • Passievrucht (106152)


> Bekijk alle producten hieronder

Tijd en geld besparen dankzij onze handige tips

Vereenvoudig je mise-en-place

Bespaar tijd met de kant-en-klare, verfijnde dessertbasis van Debic Shapes

  • Reeds geportioneerd: geen extra voorbereidingstijd nodig
  • Constante, hoge kwaliteit: zo serveer je gemakkelijk een mooi dessert 
  • Voeg je eigen touch toe: werk eenvoudig af of laat je creativiteit de vrije loop
  • 3 soorten diepvriesdesserten: mascarponebalk (127558), panna cotta ring (127557) & chocolademousse quenelle, zoals in het javanais-recept (127556)

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Ontdek ook: