Gemarineerde kippenhaas met couscoussalade

 10 personen      Hoofdgerecht

In samenwerking met  Paas logo

gebakken-noedels-groenten-Bens

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 1 dl bakken en braden 21724
  • 40 Brazade van kippenhaasjes curry 127288


Voor de salsasaus:

  • 1 kg BBQ saus 107557
  • 1 kg curry-mangosaus 62816
  • Yoghurt 122216


Voor de garnituren:

  • 1 kg Gele Couscous maiski 122963
  • 20 groene asperges 48861
  • 40 g Ardo BBQ kruidennmix 125970
  • 1 dl olijfolie 66165
  • 400 g Ardo groentenmix med 50971
  • Ras El Hanout 105732


Allergenen: Selderij, melk, mosterd en granen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Warm de bakken en braden in de pan en kleur er de haasjes in aan
  • Bak ik dezelfde pan de regenbooggroenten, asperges met de BBQ mix en extra olijfolie
  • Meng er de gele couscous onder
  • Bak in dezelfde pan de groene asperges aan
  • Meng de tomatensalsa met de verschillende kruiden
  • Bak de aardappelen in uw voorverwarmde oven
  • Schik asperges en ovenaardappel met daarop de kippenhaasjes. Werk af met de tomatensalsa