Kalkoenpavé met dragonroomsaus, kruidenpuree en ovengegaarde pompoen

 100 pers.      Hoofdgerecht

In samenwerking met  Volys logo


Kalkoenpavé met dragonroomsaus - Volys

Ingrediënten voor 100 personen:

  • 100 st Kalkoenpavé (18991)
  • 150 g sjalot (103938)
  • 300 g boter (67099)
  • 100 cl dragonazijn (119007)
  • 1 l demi-glacesaus (34958)
  • ¼ bot verse dragon (114529)
  • 15 kg pompoen (126821)
  • 250 cl olijfolie
  • Grof zeezout
  • Peper
  • 1 kg amandelnoten (11604)
  • 14 kg aardappelen (50986)
  • 5 l melk
  • 1 kg Kalkoenlardinettes (69139)
  • 1/3 bot peterselie, bieslook & kervel (29654)

Allergenen: Granen,eieren, sulfieten, zwaveldioxide, melk, noten, sojabonen, mosterd, sesamzaad en selderij
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Bak de Kalkoenpavé zoals op de verpakking.
  • Snij de sjalotten in brunoise en sueer in boter.
  • Blus met de dragonazijn en voeg er vervolgens de demi glacesaus aan toe. Voeg er de room aan toe en laat even doorkoken. Kruid af met peper en zout, werk af met verse dragon.
  • Snij de pompoen in gelijke stukken en vermeng met de olijfolie, grof zeezout en peper. Bak af gedurende ± 20 min. op 180°C. Hak de amandelnoten grof en laat deze de laatste 5 min. meegaren bij de pompoen.
  • Kook de aardappelen, giet af en steek door een roerzeef. Kook de melk met 200 g boter en voeg dit bij de aardappelen. Bak de Lardinettes kort aan en hak de fijne kruiden fijn.Voeg dit bij de puree en smaak af met peper en zout.
  • Schik alles mooi op een bord.


Volys, differently delicious We care!

Uw garantie op tijdswinst, minder verspilling, uniforme kwaliteit én een voordelig kostenplaatje. Volys streeft ernaar de grootkeukenchefs zoveel mogelijk te 'ontzorgen'.

Kip en Kalkoen producten van Volys:
Bij Volys vind je de lekkerste kant en klare producten, van fijne vleeswaren tot culinaire bereidingen. Onze kip-en kalkoenproducten zijn heerlijk evenwichtig en gezond.
Volys producten zijn voorgegaard en dus heerlijk gemakkelijk en snel te bereiden, veilig en bovenal lekker mals en sappig.

Optimaal rendement
Volys gevogelte verliest bij het ontdooien geen vocht dankzij het unieke productieproces. En dat levert jou wat op. Met VOLYS krijg je exact wat je koopt: 0% vochtverlies, 100% gevogelte.