Ingrediënten voor 10 personen:
KIPROULEAU
- 1 hele kip (118561)
- 120 g Debic Culinaire Original (28543)
- 20 g spinazie, geblancheerd (29856)
- 100 g pistachenoten (110008)
- 100 g Debic Bakken & Braden (21724)
- zout
- peper
COUSCOUS MET GROENE KRUIDEN
- 200 g couscous (17887)
- 220 ml kokend water
- 50 g sjalotten, gesnipperd (29801)
- 50 g olijfolie (66145)
- 1 tl komijn, gemalen (110973)
- 1 groene peper (36199)
- 50 g pistachenoten (110008)
- 20 g platte peterselie (62913)
- 20 g verse koriander (115417)
- 5 g verse dragon (114529)
- 5 g verse dille (114592)
- 10 g verse munt (115423)
- 100 ml olijfolie (66145)
RAS EL HANOUT-ROOMSAUS
- 1,5 kg knolselder (29405)
- 2 l kippenbouillon (74497)
- 500 ml Debic Culinaire Original (25024)
- 50 ml Debic Bakken & Braden (21724)
- 1 ui, in fijne ringen (29816)
- 2 tenen knoflook, fijngehakt (29809)
- 20 g ras el hanout (105732)
- 3 citroenen, de zestes (123383)
PISTACHE-KNOLSELDERCRÈME
- 100 g pistachenoten (110008)
- 100 g melk
- 300 g knolselderpuree (48869)
- Limoensap (123974)
- zout
ABRIKOZENGEL
- 1 kg verse abrikozen (110535)
- 200 g Canada Dry of ginger ale (42768)
- 9 g agaragar (106739)
- 220g suiker
PISTACHE-SPONGECAKE
- 100 ml groentebouillon (102928)
- 160 g eiwit, gepasteuriseerd (113079)
- 80 g pistachepoeder (110008)
- 30 g bloem (17911)
- 60 g eigeel (40555)
Allergenen: Selderij, melk, eieren, mosterd, granen, noten, sulfieten en sojabonen