Zeeuwse mosselen met mosterdvinaigrette

 20 pers.      Hoofdgerecht

In samenwerking met  In samenwerking met Vandemoortele

Zeeuwse-mosselen-mosterdvinaigrette

Ingrediënten voor 20 persoon:

  • 900 ml Risso® Evolution (125893)
  • 20 Fossette® (127752)
  • 2L Vinaigrette mosterd (30205)
  • 20 kg Mosselen (124138)
  • 5 Groene selder (29860)
  • 20 Ajuin (103932)
  • 10 teentje Look (29809)
  • Platte peterselie (62913)
  • Mesclun (120745)
  • Peper & zout
Allergenen: Sasamzaad, selderij, eieren, mosterd, weekdieren en granen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Stoof de selder, ui en look kort aan in Risso® Evolution.
  • Voeg gewassen mosselen toe en schud goed op.
  • Laat de mosselen een kleine 10 minuten op het vuur staan tot ze mooi opengaan.
  • Bak de fossettes gedurende 3 à 4 minuten op 180°C.
  • Snijd ze in vier gelijke stukken.
  • Serveer met mesclun en Vandemoortele® Mosterd vinaigrette.