Smaken van peer en karamel

 10 persoon      Dessert

in samenwerking met


Ingrediënten voor 10 persoon:

  • 1 Peer Caramel bavarois (48489)
  • 1 kg verse peren (122033)
  • 1 roomijs witte chocolade (122245)
  • 1 gezouten caramel (118750)
  • 1 pulco citroen (42138)
  • Citroentijm (115414)
  • Witte chocolade schaafsel (121690)

Allergenen: Melk, eieren, granen en soja

Bereidingswijze: lees verder hieronder


Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Snij de peren in kwarten en besprenkel met citroen.
  • Bak de peren aan zodat ze beetgaar zijn.
  • Versnijd de peer caramel bavarois. Voor een mooi resultaat doe je dit best wanneer deze nog bevroren is.
  • Schik de bavarois op het bord met 1 bolletje roomijs van witte chocolade.
  • Leg de gebakken peren erbij.
  • Werk af met citroentijm en witte chocolade.