Pepper Beefburger

 1 persoon      Hoofdgerecht

in samenwerking met

Mascar-panna cotta fruitige coulis


Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 1 st Pastridor Pepper Hamburger Bun (art. 127150)
  • 3 gr Wasabi (121147)
  • 15 ml Mayonaise (123199)
  • 5 gr Mini Romeinse sla (119737)
  • 50 ml Shiitake (119753)
  • 5 gr Teriyaki saus (123967)
  • 5 gr Sesam (74157)
  • 15 gr Radijs, in schijfjes (103939)
  • 10 ml Rijstazijn (124183)
  • 1 tl suiker (53458)
  • 10 gr Gember (36352)
  • 1 st Rundsburger Irish Angus (117942)
  • 5 gr Tuinkers (29867)


Allergenen: Granen, sesamzaad, mosterd, eieren en sojabonen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Ontdooi de Pastridor Pepper Hamburger Bun zoals aangegeven op de verpakking
  • Rooster beide zijden op een hete plaat en zet de mini romeinse sla op ijswater
  • Meng de rijstazijn met de gember en suiker en voeg hier de radijs aan toe en laat staan tot serveren
  • Bak de Irish Angus rundsburger
  • Meng de mayonaise met wasabi en smeer op de onderzijde van de Pastridor Black Pepper Hamburger Bun
  • Leg hierop de mini romeinse sla, de Irish Angus burger, shiitake en radijsjes
  • Top af met de teriyake saus, geroosterde sesam en tuinkers
  • Sluit de Pastridor Pepper Hamburger Bun en serveer