Quiche met zalm en broccoli

 2-4 personen      Hoofdgerecht

in samenwerking met

quiche-zalm-broccoli


Ingrediënten voor 2-4 persoon:

  • 4 Pidy bladerdeegquiches 11 cm (62354)
  • 350-400 g in blokjes gesneden zalm (123567)
  • 250 g broccoli (29857)
  • 25 cl vloeibare room (40418)
  • 3 eieren (116807)
  • Zout & peper

Allergenen: Lactose, granen en vis
Bereidingswijze: lees verder hieronder
Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Leg de in blokjes gesneden zalm op de bodem van de quiches.
  • Kook de broccoli 4 minuten in kokend water.
  • Voeg de stukken broccoli toe bij de zalm.
  • Klop de eieren met 25 cl room.
  • Voeg wat zout en peper toe.
  • Verdeel het mengsel over de bodem.
  • Bak gedurende 15 min. op 170°C, daarna 15 min. op 150°C.