Risotto Viola

 10 pers.      Hoofdgerecht

In samenwerking met  In samenwerking met Ardo

waterzooi-Ardo

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 3kg Ardo Risotto Funghi (48815)
  • 500g Rode biet blokjes (118557)
  • 200g Ardo Rode biet spekjes (123864)
  • 3dl room (25024)
  • 200g verse geitenkaas (54205)
  • 100g pijnboompitjes (126996)
  • olijfolie
Allergenen: Melk
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Breng de room samen met de rode biet blokjes aan de kook.
  • Voeg, als de bietjes klaar zijn, de risotto Funghi toe en warm samen op.
  • Bak ondertussen de beet bacon in oven op 180°C 10-12min.
  • Rooster de pijnboompitjes.
  • Serveer de risotto in een diep bord, besprenkel met de olijfolie.
  • Werk af met de geitenkaas en pijnboompitjes en de rode biet spekjes.