Stoemp van aardappel met erwtjes, Raw NOBeef Burger en een mosterd-ui saus

 10 personen      Vegetarische hoofdgerecht

in samenwerking met

Veg-au-vent-Unilver


Ingrediënten voor 10 personen:

  • 1,3 L water
  • 750 g Raw NoBeef burger vegan (125459)
  • 1 kg primeur aardappelen (105059)
  • 200 g erwten middelfijn (106278)
  • 150 g aardappelpuree (17436)
  • 50 g boter
  • nootmuskaat
  • 1 cl Culinaire room plantaardig 15% (123206)
  • 250 g ajuin ringen (103932)
  • 10 g puree peper (35659)
  • 150 g bruine saus pasta (35227)
  • 100 g graanmosterd (30304)
  • 20 g bruine sausbinder (35259)

Allergenen: Sojabonen, lactose, 
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

Stoemp van aardappel en erwtjes

  • Kook de aardappelen gaar in het water met wat zout.
  • Voeg als de aardappelen gaar zijn de erwten toe.
  • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Aardappelpuree toe.
  • Meng alles goed en voeg de boter toe.
  • Kruid met peper en zout en de nootmuskaat.

Mosterd-ui saus

  • Verhit de room en bak er de fijngesneden ui goudbruin in aan.
  • Voeg de de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe.
  • Breng het water aan de kook en voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Saus toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
  • Voeg hieraan de gebakken ui , de room en de graanmosterd toe en laat 5 min zachtjes koken.
  • Voeg al roerend de Maizena Express Bruine Sausbinder toe en laat nog 5 miun zachtjes koken om de binding te bekomen.

Burger

  • Bak de The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger gaar in plantaardige vetstof.