TOURNEDOS VAN ZEETONG EN ASPERGES MET HAM EN TUINKRUIDEN

100 stuks voorgerecht

samen met

Ingrediënten:

  • 100st gegaarde asperges
  • 20st zeetongfilet (groot)
  • 20st dunne sneden rauwe ham
  • 2x 1l Verstegen Hollandaisesaus
  • 1/2 citroen of limoen
  • Verstegen dilletopjes gevriesdroogd
  • Verstegen bieslookringen gevriesdroogd
  • Verstegen Spicemix del Mondo Mediterrané
  • Verstegen Zwarte Peper Lampong Heel

Bereidingswijze: lees verder hieronder

Foodcost-tips van vriesgedroogde kruiden

  1. 1 gram vriesgedroogde saladekruiden komt overeen met ca. 15 gram plukverse saladekruiden.
  2. Vriesgedroogde kruiden zijn kant-en-klaar voor gebruik en kunnen zonder wassen en snijden
  3. Behouden hun volle natuurlijke aroma, structuur en plukverse kleur.   

Bekijke alle gevriesdroogde kruiden van Verstegen.

Bereidingswijze

  • bestrooi de tongfilets met de Spicemix del Mondo Mediterrané en de zwarte peper.
  • Rol de asperges in de tongfilets en gaar in de steamer.
  • Laat de rolletjes afkoelen en rol ze in de ham
  • Meng de hollandaisesaus met de vriesdroogde kruiden en het citroensap.

TIPS:

  1. Serveer met primeuraardappeltjes.
  2. Ideaal om op te warmen in de microgolfoven ( ideaal in take away )
  3. Voeg aan de saus een scheutje Ricard toe.

Ontdek nog meer recepten samen met  samen met Verstegen

wrap met zalm     CREME van tomaat en asperges