Vegetarische burger met NoBeef, pesto van walnoot, tuinkers, Oud Brugge kaas en gegrilde portobello

 10 personen      Hoofdgerecht       Vegetarisch

In samenwerking met In samenwerking met The Vegetarian Butcher


Ingrediënten voor 10 personen:

Pesto van walnoot

  • 25 g walnoten (123408)
  • 150 g Oud Brugge kaas (123197)
  • 100 g waterkers (53375)
  • 10 g Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook (35589)
  • 15 g Knorr Primerba Tuinkruiden (74228)
  • 75 ml Hellmann’s Vinaigrette Basil (30136)

Opmaak

  • 750 g NoBeef burger vegetarisch (121978)
  • 10 st witte vloerpistolet (111114)
  • 10 st portobello (119750)
  • 200 g rode paprika, in reepjes (56207)
  • 50 g veldsla (103509)

 

Allergenen: Melk (Brugge Oud), sojabonen & eieren (NoBeef burger), mosterd (Tuinkruiden Primerba), Zwaveldioxide en sulfieten (Vinaigrette Basil), noten, sojabonen (broodje)
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

1. Pesto van walnoot

  • Plaats de walnoten en de in stukken gesneden oud Brugge kaas in de blender.
  • Hak deze door middel van korte pulsen in een grove structuur.
  • Voeg de rest van de ingrediënten toe en mix tot een mooie pesto.

2. Saus

  • Meng alle ingrediënten tot een homogene saus.

3. Opmaak

  • Bak de witte vloerpistolet volgens de instructies op de verpakking.
  • Bak de Raw NoBeef Burger tot gaar.
  • Grill of bak ondertussen de portobello champignons.
  • Snij het broodje overlangs en verdeel wat van de walnoten pesto op de onderkant.
  • Plaats hierop de gesneden gegrilde rode paprika
  • Plaats de gebakken Raw NoBeef Burger.
  • Hieropvolgend de saus verdelen.
  • Gevolgd door de gebakken portobello champignon en afwerken met de veldsla.
  • Sluit het broodje.

 

Ontdek het volledige aanbod van The Vegetarian Butcher

Tip

  • Grill de Raw NoBeef Burger om een rokerige smaak aan de burger toe te voegen.
  • De pesto gebruikt in dit recept kan een leuke variatie zijn voor een pastagerecht (warm of koud).


Ontdek ook: