50 personen 8,96 €/pers.
Ingrediënten
50 stuks Hertenfilet (180 g/stuk) (115828)
50 g Wildkruiden (105543)
1 L Vloeibare vetstof (66136)
4 stuks Bospaddenstoelenmengeling (57426)
350 ml Rode Porto (43566)
2 L Culinaire room Culino (114000)
180 g Gebonden kalfsjus Culino (110378)
500 g Bospaddenstoelencrèmesoep (35164)
2 stuks Witloof voorgegaard elegant (102941)
1 kg Kastanjepuree, niet gezoet (73445)
250 g Roomboter (67099)
800 g Aardappelpuree met magere melk Econom
(114660)
5 L Water
4 L Water
Nootmuskaat (36152)
peper – zout
Extra ingredienten:
Fingerfood (117154) |
Extra stappen:
Extra tip:
Extra ingredienten:
Crudimix (117157) |
Extra stappen:
Extra tip: