Kaasplank

 10 personen      3,52 €/pers.   

Ingrediënten 

300 g camembert Di Buffala (115792) + 200 g gegaarde appels (111747) 
300 g Antwerps pikantje (115789) + 150 g zachte vijgen (11555)
300 g Tradition frais cendré (102716) + 200 g studentenhaver (11610)
300 g Roquefort Papillon Coccinelle (94240) + 500 g druivenmix pitloos (29876)
150 g echte plattelandsboter bio (114009) 650 g notenvruchtenbol (48144)
50 g balsamico crème rosso (66054)

Bereidingswijze

Leg de stukjes kaas samen met hun garnituurin volgorde van de ingrediëntenlijst van links naar rechts.

Foodcost tips

  1. Lekkere kazen kosten behoorlijk wat geld. Daarom is het belangrijk om goed te portioneren. Maak gebruik van een weegschaal om je foodcost in balans te houden.

  2. Creëer “volume” op je bord met groenten, fruit en brood.

  3. Of laat brood achterwege en werk met lekkere ‘basic’ kazen om je foodcost nog verder te verlagen.