Auberginekaviaar

 100 personen

tl_files/content_resources/Inspiration/Recepten/auberginekaviaar.jpg

Ingredienten 

0.15 kg peper (36154)  0.07 kg zout (36240)
1.5 L olijfolie (66251)  14 pakjes wraps (60398)
25 aubergines (29622)  0.05 kg cayennepeper (36522)
0.15 kg lookpulp (29186)  0.15 kg paprikapoeder (36339)

Bereidingswijze

  1. Snij de aubergine in 2.

  2. Smeer in met de lookpasta.

  3. Besprenkel met olijfolie.

  4. Kruid af met peper en zout.

  5. Steek in de oven op 180°C gedurende ± 20 min.

  6. Cutter ze en kruid verder af op eigen smaak.

  7. Snij de wrap in driehoekjes.

  8. Kruid af met caeyennepeper en paprikapoeder.

  9. Steek in de oven.