Ook in uitzonderlijke omstandigheden zorgen we voor continuïteit in leveringen. Online bestellen blijft mogelijk 24/7. Klik hier voor meer info, maatregelen en FAQ omtrent Corona COVID-19.

De foodservicepartner voor jouw horecazaak

Kies jouw type organisatie om verder te gaan:

Horecaklanten vertellen

Eigenaar hotel-brasserie De Cluyse

In hotel-brasserie De Cluyse schuiven er dagelijks 60 gasten aan tafel, in het weekend zelfs 120. Eigenaar Kristel laat de keuken draaien op producten van Solucious. “Ik ben fan van het onlinebestelproces. Elk artikel heeft een technische fiche. Je ziet ook meteen of het in voor­raad is en of er promo's zijn. Op dinsdag geef ik mijn bestelling door en op donderdag is ze al bij ons. Bijna altijd foutloos. En loopt het toch eventjes mis? Dan zet de account­manager dat direct recht. Dat typeert Solucious: de uitstekende opvolging en het persoonlijke contact. Onze account­manager springt regelmatig binnen om te checken of alles naar wens is: dat waardeer ik.”

Kristel De Burggrave

Eigenaar hotel-brasserie De Cluyse

Co-founder en managing partner bij Croqino’s

Croqino’s in Oostende serveert gesloten croque-monsieurs.  “Onze ingrediënten bestellen we bij Solucious. Net als keukengerei, handschoenen en haar­netjes. Je vindt er werkelijk alles voor je keuken, zelfs de schema’s die je moet ophangen voor het voedselagentschap! Binnen­kort openen we een vestiging in Gent, het is geruststellend dat we daar kunnen werken met identieke producten van onze vertrouwde leverancier. Een leverancier die een goeie service belooft én geeft. De bezorgers zijn altijd zeer vriendelijk en helpen om alle producten op de juiste plaats te zetten.”

Els de Weyn

Co-founder en managing partner bij Croqino’s