Soep: voedzaam, voordelig en veelzijdig

Soepen voor de zorg: voedzaam, voordelig en veelzijdig

De zorg voor ouderen, patiënten en leerlingen gaat veel verder dan het medische of educatieve aspect. Met lekkere en nutritioneel evenwichtige gerechten heb jij als chef een impact op de gezondheid en stimuleer je gezond eetgedrag bij jongeren. Dat je met soep ook bespaart op je kosten en verspilling tegengaat, is een extra plus.

Lekkere én voedzame maaltijden

Neem de Knorr Professional Soepen. Unilever Food Solutions paste de recepten van die soepen aan zodat ze voldoen aan de strenge voedingseisen van vandaag. Met minder zout, meer smaak en een verbeterde voedingswaarde. Resultaat: veelzijdige basissoepen gemaakt met veel groenten waar jij als chef verder je stempel op drukt. Zo voeg je bijvoorbeeld extra verse groenten toe. Of je verrijkt de soepen met eiwitrijke of energierijke ingrediënten als dat nodig is.

Hoog rendement, minder voedselverspilling

Ken jij de voordeelsoepen al van Knorr Professional? Je kiest uit 21 verschillende soorten: kwaliteitsvol, kostenefficiënt en gemaakt voor grote hoeveelheden. Ook met de klassieke en wereldsoepen hebben een hoog rendement. Met een verpakking van 1,2 kg serveer je maar liefst 50 porties soep.

Meer nog: in die soepen verwerk je gemakkelijk de overschotten van je groenten. Zo hoef je niets meer weg te gooien en bespaar je ook op die manier kosten.

Onze tips:

1. Weeg wat je weggooit in de keuken én de cafetaria, en pas je hoeveelheden aan.

2. Geef je gasten de mogelijkheid om op voorhand voor een halve of hele portie te kiezen.

3. Producten met de houdbaarheidsdatum in zicht? Bereid ze en vries gerechten eventueel in.

Ontdek hier het Knorr Professional Soepen assortiment

Tip: Bekijk de technische fiche van een product voor specificaties zoals: "Is dit product glutenvrij?"