Soepen voor de zorg: voedzaam, voordelig en veelzijdig
De zorg voor ouderen, patiënten en leerlingen gaat veel verder dan het medische of educatieve aspect. Met lekkere en nutritioneel evenwichtige gerechten heb jij als chef een impact op de gezondheid en stimuleer je gezond eetgedrag bij jongeren. Dat je met soep ook bespaart op je kosten en verspilling tegengaat, is een extra plus.
Meer nog: in die soepen verwerk je gemakkelijk de overschotten van je groenten. Zo hoef je niets meer weg te gooien en bespaar je ook op die manier kosten.
Onze tips:
1. Weeg wat je weggooit in de keuken én de cafetaria, en pas je hoeveelheden aan.
2. Geef je gasten de mogelijkheid om op voorhand voor een halve of hele portie te kiezen.
3. Producten met de houdbaarheidsdatum in zicht? Bereid ze en vries gerechten eventueel in.
Ontdek hier het Knorr Professional Soepen assortiment
Tip: Bekijk de technische fiche van een product voor specificaties zoals: "Is dit product glutenvrij?"