Naanta pocket bread au poulet à la bière
1 pers. Apero
Ingrediënten voor 1 persoon:
- 1 st Pastridor Naanta Pocket Bread (126100)
- 120 gr Kippenbrochette (118365)
- 20 gr Kimchi
- 15 gr Sriracha mayonnaise (123256)
- 4 gr Verse Kervel (114574)
- 10 gr Rucola (29369)
Bereidingswijze
- Verwarm het Pastridor Naanta Pocket Bread kort in de oven of op een contactgrill
- Schep de helft van de sriracha mayonaise op het Naanta Pocket Bread
- Doe de kimchi in het Naanta Pocket Bread en voeg hier de barbecue gegaarde kip aan toe
- Werk af met de overige sriracha mayonaise, kervel, rucola en serveer
7 REDENEN OM STREETFOOD AAN TE BIEDEN OP JE MENU
Jouw gasten reizen de wereld rond. Daarom zijn wereldsmaken en streetfood populair en een must op je menukaart. De redenen op een rijtje:
Breed publiek
Streetfood brengt smaken van over de hele wereld naar je zaak, waarmee je een breed publiek aanspreekt.
On-trend en populair
Streetfood blijft een trend door de groeiende populariteit van festivals en thuisbezorging.
Snel te bereiden
Streetfood is ontstaan in foodtrucks en daardoor snel en makkelijk te maken. Ideaal voor snelle bediening en blije gasten. Ook tijdens piekmomenten.
Veelzijdig en creatief
Met streetfood kun je eindeloos variëren in smaken, keukens en presentaties. Dit geeft je de ruimte om creatief te zijn en je menu steeds te vernieuwen.
Toegankelijk
Streetfood combineert kwaliteit met een informele sfeer, waardoor het aantrekkelijk is voor gasten die luxe willen zonder de formele setting of hoge prijs.
Shared dining
Streetfood is perfect om te delen, wat inspeelt op de trend van shared dining en het sociale aspect van eten.
Hoge marge en efficiëntie
Streetfood gebruikt simpele ingrediënten, waardoor je met wat creativiteit unieke, maar ook winstgevende gerechten kunt serveren.