Potteke van The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks met Leuvense pils

 10 personen      Hoofdgerecht     Veggie

in samenwerking metLogo The Vegetarian Butcher

Potteke-NoChickenChunks-Leuvense-pils

Ingrediënten voor 10 porties:

  • 600 g The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks (121979)
  • 25 ml olijfolie (66165)
  • 50 g sjalotten, fijngesneden (29801)
  • 300 g Kastanjechampignons (29858)
  • 300 g zilverui (48946)
  • 3 g Knorr Primerba Tijm (35209)
  • 30 g Knorr Professional Specerijenmix Peper (35659)
  • 500 ml pils (98843)
  • 150 g aalbessengelei (115343)
  • 500 ml water
  • 75 g Knorr Gourmet Bruine Saus (35227)
  • 5 g Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke (120758)
  • aardappelkroketten (50965)
     
Allergenen: Sojabonen, granen, zwaveldioxide, sulfieten, melk, eieren, selderij en mosterd
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

    • Ontdooi de The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks.
    • Stoom de ontdooide The Vegetarian Butcher™ NoChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C in de combisteamer. Koel ze snel weer.
    • Verhit de olijfolie en bak er de fijngesneden sjalot, de champignons en de gespoelde zilverui in aan.
    • Voeg er de Knorr Primerba Tijm en de Knorr Professional Pepermix Specerijenpuree aan toe en laat even meebakken.
    • Blus het geheel met de Leuvense pils en voeg de aalbessengelei toe.
    • Laat de alcohol kort verdampen.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Gourmet Bruine Pasta toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Deep Smoke Vloeibare smaakmaker.
    • Serveer het gerecht met kroketten.

Tip

    • Terwijl ‘Smoke on the Water’ van Deep Purple door je luidsprekers weerklinkt, mag het ook ‘deep smoke on your plate’ zijn. Knorr Professional Deep Smoke Vloeibare smaakmaker geeft je gerecht een rokerige toets.