Lotus Biscoff Affogato

 10 pers.      Dessert

In samenwerking met  In samenwerking met Lotus

biscoff-blondies-lotus

Ingrediënten voor 10 personen:

  • 10 el Lotus Biscoff speculoospasta (71478)
  • 10 Lotus Biscoff speculoosje (117115)
  • 10 el Lotus Biscoff topping (121442)
  • 10 shot espresso (30 ml) (121911)
  • vanille-ijs (122244)
Allergenen: Granen, eieren, sojabonen en melk
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Maak de espresso shots en zet ze opzij.
  • Doe 1 el Lotus Biscoff speculoospasta in elk glas.
  • Voeg het vanille-ijs toe.
  • Schenk er de shots espresso over.
  • Werk af met een scheutje Lotus Biscoff topping, wat Lotus Biscoff crumbs en een Lotus Biscoff speculoosje.