Biscoff blondies met witte chocolade

 12 pers.      Dessert

In samenwerking met  In samenwerking met Lotus

biscoff-blondies-lotus

Ingrediënten voor 12 personen:

  • 500 g Biscoff speculoospasta (71861)
  • 200 g Biscoff crumbs (64695)
  • 12 Biscoff koekjes + extra voor de topping (108959)
  • 375 g ongezouten boter (67108)
  • 330 g fijne kristalsuiker (53458)
  • 330 g lichtbruine suiker (53536)
  • 0,8 tl zout (36240)
  • 4 eieren (114412)
  • 50 g bloem (17486)
  • 8 g bakpoeder (53432)
  • 150 g witte chocolade (100217)
Allergenen: Granen, eieren, soja en melk
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Producten ophalen...

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  • Meng de suiker en de eieren tot een homogeen en luchtig beslag.
  • Smelt de boter en voeg toe aan het beslag. Meng goed om.
  • Zeef de bloem en het bakpoeder en voeg een snuifje zout toe. Meng met een spatel tot een glad beslag.
  • Voeg nu de Biscoff crumbs en de witte chocolade toe, meng voorzichtig onder het beslag.
  • Giet het beslag in de beklede bakvorm en strijk het glad met een spatel.
  • Bak de blondies 25-30 minuten in de oven. Het midden moet nog een beetje zacht zijn.
  • Laat afkoelen in de vorm. Eenmaal afgekoeld kun je het nog 1 of 2 uur in de koelkast zetten om helemaal af te koelen.
  • Haal uit de koelkast en uit de bakvorm en smeer er een dikke laag Biscoff speculoospasta op.
  • Versier met Biscoff crumbs en werk de individuele porties af met een Biscoff koekje.