Bolo Bastard met NoMince  

 10 personen      Hoofdgerecht       Vegetarisch & vegan

In samenwerking met In samenwerking met The Vegetarian Butcher


Ingrediënten voor 10 personen:

  • 600 g The Vegetarian Butcher NoMince vegan (121977) 
  • 100 ml vetstof (21275)
  • 150 g uien, in blokjes (53376)
  • 150 g wortelen, in blokjes gesneden (106260)
  • 150 g champignonschijfjes (48948)
  • 8 g Conimex Sambal Oelek (35162)
  • 75 g Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook (35589)
  • 20 g Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers (35659)
  • 3 kg Knorr Collezione Italiana Tomatino blik (01829)
  • 7 g Knorr Primerba Tijm (35209)
  • 40 g Knorr Primerba Rode Pesto (35298)
  • 40 g spaghettikruiden (36545)
  • 1 l water
  • Violife gouda geraspt vegan (123780)

Allergenen: sojabonen & granen (in NoMince vegan)
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

  • Verhit de vetstof.
  • Stoof de ui, de wortelblokjes en de champignons aan.
  • Voeg de Conimex Sambal Oelek, de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en stoof even mee.
  • Voeg de Knorr Collezione Italiana Tomatino, de Knorr Primerba Tijm, de Knorr Primerba Rode Pesto, de spaghettikruiden en het water toe.
  • Voeg de The Vegetarian Butcher™ NoMince toe.
  • Laat het geheel een uur sudderen.

Presentatie

Bestrooi met de veganistische geraspte Gouda-kaas van Violife.

 

Ontdek het volledige aanbod van The Vegetarian Butcher

Ontdek ook: