Pavlova met bosvruchten 

 10 personen      Dessert

in samenwerking met

Pavlova met bosvruchten - Debic


Ingrediënten voor 10 personen:

MERINGUE

  • 200 g eiwit (40556)
  • 250 g suiker (53534)
  • 180 g bloemsuiker (53615)
  • 10 ml witte balsamicoazijn (66076)

 

BOSVRUCHTENCOMPOTE

  • 1 kg bosvruchtenmix (57564)
  • 200 g rietsuiker (58598)


GARNITUUR

  • 500 ml Debic Room Plus Mascarpone (124673)
  • 50 g vanillesuiker (53433)
  • 10 kroepoek hartjes
  • citroenmelisse (114572)

 

Allergenen: Eieren, zwaveldioxide en sulfieten, melk, 
Bereidingswijze: lees verder hieronder


> Ingrediënten in winkelwagen

Bereidingswijze


Meringue

  • Klop het eiwit luchtig op.
  • Voeg er de suiker en bloemsuiker stelselmatig aan toe.
  • Meng er de balsamicoazijn onder.
  • Vorm hartjes (of andere vormen) op een siliconen bakmatje.
  • Bak de meringue gedurende 1 uur op 90°C.

 

Tip

 

Bosvruchtencompote

  • Laat de bosvruchtenmix samen met de rietsuiker op een matig vuur gedurende 30 minuten pruttelen.

 

Garnituur

  • Klop de Debic Room Room Plus Mascarpone samen met de vanillesuiker op tot een luchtige massa.

 

Opbouw

  • Schik het meringue hart op het bord.
  • Nappeer met de gesuikerde room en schep er enkele lepels bosvruchtencompote over.

 

Afwerking

  • Werk af met het kroepoekhartje en een takje citroenmelisse.

 

Ontdek ook: