Dunne lende met asperges en tomaten

 10 personen      Hoofdgerecht    

Ingrediënten voor 10 personen:

 

  • 1 dl bakken en braden (21724)
  • 10 x 80g dunne lende(115709)
  • 1 kg tomato salsa (123443)
  • 10 g chimichurrie (118204)
  • verse marjolein fijngehakt (114586)
  • 2 kg aardappelen in partjes spicy rozemarijn (50005)
  • 20 groene asperges (48861)
  • 1 dl truffelmayonaise (124393)

Bereidingswijze

  • Warm de bakken en braden in de pan en kleur er de dunne lende in aan. Schik op een ovenschaal.
  • Bak in dezelfde pan de groene asperges aan.
  • Meng de tomatensalsa met de verschillende kruiden.
  • Bak de aardappelen in uw voorverwarmde oven.
  • Schik asperges en ovenaardappel met daarop de dunne lende. Werk af met de tomatensalsa en toefjes truffelmayonaise.