Kerstbal van framboos vegan

Breng kerst op je bord met dit plantaardig dessert

Ingrediënten

  • Kerstbal van frambozenmousse
    • Frambozen (99662)
    • Plantaardige room (121783)
    • Vegan gelatine
  • Frambozencoulis (56317)
  • Frambozensorbet (110002)
  • Ananasaardbei (119755)
  • Frambozen (99662)
  • Amandelcrumble (11599)


> Bekijk alle producten hieronder

Tijd en geld besparen dankzij onze handige tips

Snel gedresseerd

Maak de mousse op voorhand en vries het in (in spuitzak, hele of halve bollen). Laat ontdooien en dresseer op het bord.

Eenvoudigere presentatie?

Vergeet de bolvorm uit de diepvries: dresseer de mousse simpelweg in een glaasje.

Geen lactosevrij dessert nodig?

  • Vervang de plantaardige room door dierlijke room.
  • Voeg eventueel kant-en-klare meringue toe als extraatje (121027).

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Bereiding

  • Verwarm 250 g frambozen met 150 g suiker en 12 g vegan gelatine. Laat koken en mix glad.
  • Voeg 20 g chocolade toe (callebout 811).
  • Laat de massa afkoelen tot 30 - 40° C.
  • Klop 500 g plantaardige room op en meng alles.
  • Dresseer.

Ontdek ook: