Pasta met boschampignons en varkenshaasje Romano

Mediterraans hoofdgerecht

Ingrediënten

  • Pasta fettuchini (118749)
  • Bospaddenstoelen, vers of diepvries (48865)
  • Varkenshaasje Romana (127971)
  • Bieslook (36242)
  • Jus van sjalotten en paddenstoelen

Tips voor andere smaken

Mag het wat verfijnder van smaak?

Voeg truffel toe en vervang het varkenshaasje door fazant, parelhoen, …

Nog meer paddenstoelen?

Champignonsaus past hier ook goed bij

Bekijk alle producten uit dit gerecht

Producten ophalen...

Bereiding

  • Maak de jus: stoof fijngesneden sjalotten aan, samen met de steeltjes van de paddenstoelen. Blus met cherryazijn en kalfsfond of kippenfond. Inkoken, zeven en dopmixen met een klontje koude boter.
  • Kook de pasta en warm het varkenshaasje op.
  • Dresseer op het bord en werk af met bieslook

Ontdek ook: